Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest C


Op 7 januari 2016 zijn de pups van Bo en Sjef geboren. Ook Bo kreeg 5 pups, drie reutjes en twee teefjes.

Voor de foto-pagina van dit C-nest klik op de foto


 


Van week tot week.......

Week 1

Op donderdag 7 januari is ons C nest geboren. Mamma Bo (Dayah Off Jodey’s Home) en pappa Sjef (Verdel of Cer. Pride Dar Tibetu) zijn de trotse ouders geworden van 5 mooie gezonde pups.  Bo vond het fijn om midden in de nacht te bevallen... gelukkig zagen we dat aankomen en was ik ook bij de weeën al bij haar. Een relaxte bevalling, even wennen aan het eerste krioelende pupje (“huh ... wat is dat nou...?”) maar na de vijfde pup ontpopte Bo zich als een topmoeder.

Een goede start dus...

Na een paar dagen zijn ze al flink gegroeid en kunnen wij ze ook uit elkaar houden aan de hand van kleur, vlekjes en geslacht.

De namen voor de reutjes zijn Chip, Chass en Cenji Off Ceréh’s Pride en voor de teefjes Chaya en Chiva Off Ceréh’s Pride.


Week 2

Je zou niet zeggen dat Bo haar eerste nest heeft. Ze is echt een voorbeeldige moeder die de hele dag met haar pups in de weer  is. Ze groeien alle 5 goed en vinden zelf hun weg door de lange haren.

Vlak voor de pups 2 weken waren gingen 1 voor 1 de oogjes open. Wat is dat toch leuk als ze je ineens aankijken.


Week 3

De twee dametjes hebben bezoek gehad en de nieuwe baasjes zijn heel blij met hun aanstaande pup.  Chiva ( de diva) blijft Chiva heten en Chaya gaat verder door het leven als Faya.

Ze proberen nu allemaal te lopen, althans ... Het is meer scharrelen en wiebelen. Maar over een paar dagen hobbelen ze door de werpkist. Ze gaan zelfs al een beetje spelen met elkaar.

Week 4

Alle vijf lopen ze!!  En doen hun plasjes al op de krant in de werpkist. Knap hè?

Week 5

Wat gaat de tijd toch snel!! Er wordt gespeeld, gevochten, gegeten en vooral veel geslapen. ‘S Morgens mogen ze lekker even in de kamer scharrelen. Leuk hoor al die wiebelkontjes! Chass heeft ook een nieuw baasje. Hij was meteen hun favoriet en onderweg naar huis wisten ze al dat hij Max gaat heten!!. En wat leuk dat alle baasjes al druk zijn met de voorbereidingen

Week 6

Ook de laatste twee moppies Chip en Cenji zijn gereserveerd!! Het was best lastig om te kiezen voor de nieuwe baasjes want zij zijn ook allebei zooo leuk!! Cenji gaat Chevy heten (hoe stoer is dat!) en Chip blijft Chip. Die naam past ook echt bij deze lieve rode rakker!

Week 7

De chipper van de Raad van Beheer heeft ze de pups voorzien van een chip en dus hebben ze nu hun officiele naam Chaya, Cenji, Chip, Chiva en Chass  Off Ceréh’s Pride.  

Ook het uitstapje naar de dierenarts was een hele onderneming! Alle tien pups (ook die van Pam) in een grote bench, in de auto. Dat ging zo goed! Geen kik in de auto maar ook niet bij de dierenarts. Allemaal gezond bevonden!

Week 8

Nog een paar dagen en dan vliegen de pups één voor één uit naar hun nieuwe baasjes. Die kunnen bijna niet wachten en dat kan ik me heel goed voorstellen.  De kleintjes zijn er ook wel aan toe.

Nog een paar dagen knuffelen, puppypakketten klaarzetten en dan wens ik jullie allemaal heel veel geluk met jullie nieuwe gezinslid.

Ik hoor en zie graag hoe het jullie vergaat!! X

foto's C nest