Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest A  

Op 28 februari  2015 zijn de pups van Pam en Job geboren. Vijf prachtige kleintjes, twee teefjes en drie reutjes.

Voor de foto-pagina van dit A-nest klik op de foto


 

Van week tot week.......

Week 1

De pups doen het super! Van klein tot groot, ik hoef niet bij te voeren. Ook het kleinste teefje is hartstikke sterk en zorgt wel dat ze genoeg te drinken krijgt.

Mamma Pam moet nog een beetje bijkomen van alle veranderingen en de bevalling. Zolang ze nog wat onrustig is blijf ik er ‘s nachts bij.

Ook hebben alle pups een naam gekregen: Anaïs, Antoni, Abby, Aaron en Alba.


Week 2

Pam is een goede moeder, wast, voedt en verzorgt haar pups heel goed.  Ze maken allerlei leuke piepgeluidjes.

Pam is nu ook veel rustiger. Met een babyfoon erbij kan ik nu met een gerust hart in mijn eigen bed slapen.

Rond de 10 dagen gingen alle oogjes open. Zo leuk als ze je aankijken (hoewel ze volgens mij nog niet veel zien). De kleinste had ze als eerste open! Sterke meid!


Week 3

Loopoefeningen....zo grappig! Een paar stapjes en dan weer net zo hard op je snufferd gaan. Het kost ze veel energie. Gelukkig krijgen ze die bij Pam, ze groeien als kool.

Aan het eind van deze week kunnen ze alemaal al een stukje lopen. Er wordt zelfs al gespeeld!! Ze zien elkaar nu ook goed.

Ook alle nieuwe baasjes zijn wezen kijken..... en waren stuk voor stuk verliefd!


Week 4

De piepjes beginnen op blafjes te lijken...dit vinden we nu nog erg lief! En wat gaat het hard. Ze lopen al aardig rap door de werpkist...het duurt vast niet lang meer tot de werpkist eruit kan.

Ze vinden het nog wel heel lekker onder de wamtelamp, overdag gaat hij al een paar uurtjes uit en ‘s avonds en ‘s nachts is hij lekker aan.

De eerste stapjes zijn buiten de werpkist gezet. Wat een pret! Er wordt naar hartelust gespeeld.  En daarna snel weer slapen wat dat lopen en spelen kost hartstikke veel energie! Ze kijken nu ook op als ik tegen ze praat.

Ook zijn ze voor de tweede keer ontwormd.

Vandaag voor het eerst iets anders dan de melk van Pam...vlees met puppymelk ... Dat vonden ze maar vreemd. Vooral de reuen hebben voorzichtig geprobeerd.


Week 5

De werpkist is weg. Aaron was de eerste die ‘s morgens ineens op het kleedje buiten de werpkist lag... Dus eerst een paar dagen de werkist zonder deurtje maar al snel bleek dat ze graag op een kleedje buiten de kist liggen.

Ze hebben nu ook de lamp niet meer nodig. Het eten gaat hartstikke goed. Ook de teefjes smullen mee en er wordt al minder bij Pam gedronken.


Week 6

De pups drinken nog maar af en toe bij Pam. Eten gulzig van hun vlees. Huppelen gezellig door de ren en spelen veel met elkaar.

Ze hebben hun eerste stapjes buiten gezet. Dat vonden ze heerlijk!! Allemaal nieuwe indrukken!

Nog twee weken genieten voordat ze naar de nieuwe baasjes gaan......


Week 7

Deze week zijn de pups voorzien van chip en hebben ze de eerste enting van de dierenarts gehad.

Ook zijn ze allemaal nagekeken en gezond bevonden!!

We gaan nog een weekje van ze genieten voordat ze naar de nieuwe baasjes gaan.


Week 8

De laatste loodjes ...  Papieren in orde maken, puppypakketten maken (wat is dat leuk om te doen) en nog heel veel knuffelen.

Wat zullen we ze gaan missen. Maar op alle vijf wacht een heerlijk warm mandje bij fantastische nieuwe baasjes. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie nieuwe gezinslid!! x

foto's A nest