Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest B


Op 30 december 2015 zijn de pups van Pam en Sjef geboren. Vijf mooie moppies, drie reutjes en twee teefjes.

Voor de foto-pagina van dit B-nest klik op de foto


 


Van week tot week.......

Week 1

Na een dracht van 59 dagen zijn 30 december de pups van Pam geboren. Vijf mooie pups met goede geboortegewichten die het meteen super doen. Pam is een voorbeeldige moeder die de hele dag bij haar kroost in de werpkist ligt. Wat zijn we weer trots! De stamboomnamen worden voor de reutjes: Breeze, Butz en Blitz Off Ceréh’s Pride. Voor de teefjes Babs en Bess Off Ceréh’s Pride.

Week 2

Alleen maar genieten is het hier. De pups groeien als kool. Het lijken wel dikke caviaatjes nu.  Alle vijf wegen ze al ruim 500 gram.

Na 10 dagen waren van twee pups de oogjes open! Het zal niet lang duren voordat ze allemaal de wereld met eigen ogen gaan zien....


Week 3

Alle vijf hebben ze hun oogjes open.

De nieuwe baasjes kunnen niet wachten om te komen kijken. Ook zetten ze hun eerste stapjes. Breeze is de eerste de op 4 pootjes door de werpkist gaat.


Week 4

Ze hebben nu ook door dat hun staartjes kunnen kwispelen en dat ze blaf-achtige geluiden kunnen maken.

De eerste nieuwe baasjes komen nu kijken... Totally in love zijn ze! De nieuwe baasjes hebben hun pup zelfs al een naam gegeven.  Breeze wordt Gio en Butz wordt Kipu.

Week 5

De werpkist is weg, wat een pret zoveel ruimte! Alhoewel ... ze nestelen zich met z’n vijven in een klein poezenmandje, lekker dicht tegen elkaar.  Op de plek van de werpkist liggen nu kranten waar bijna alle plasjes al op gedaan worden. Knapperds!!

Ook krijgen ze wat vleespap om te wennen aan andere voeding. Voorzichtig eten ze er wat van maar de melk van Pam blijft nog favoriet!

Ze dagen nu ook elkaar uit voor een spelletje of een stoeipartijtje. Zo leuk!!

Week 6

Echte donderstenen worden het! Nu ze af en toe in de woonkamer mogen huppelen willen ze dat het liefst de hele dag.

De nieuwe baasjes komen regelmatig op bezoek en kunnen bijna niet wachten .

Bess blijft bij ons en blijft Bess heten.

De andere vier hebben inmiddels nieuwe namen van de baasjes gekregen! Babs wordt Lizzy, Breeze wordt Gio, Blitz wordt Kenzo en Butz wordt Kipu.

Wij mogen gelukkig nog even van ze genieten!

Week 7

Behalve spelen en slapen wordt er ook al goed gegeten!! De kleintjes krijgen lekker vlees speciaal voor puppy’s. Ze gaan het steeds lekkerder vinden. Mamma Pam geeft af en toe nog een toetje maar ligt ook weer graag bij ons op de bank. Ze houdt ze wel heel goed in de gaten als ze los in de kamer lopen!! En ze weet ook precies welke pups van haar zijn!

Week 8

De laatste loodjes... Het is hier een drukte van jewelste en ze laten goed weten dat ze graag uit de ren willen. En natuurlijk mag dat ook regelmatig! De chipper van de Raad van Beheer is geweest en de dierenarts heeft ze hun eerste enting en paspoort gegeven. Ze gaven geen kik de kanjers! Allemaal gezond verklaard.

De laatste hand wordt aan de puppypakketten gelegd en dan breekt de tijd aan dat ze naar hun nieuwe baasjes vertrekken. Wat zat het hier stil zijn. Maar voor de pups goed om verder te socialiseren in hun nieuwe woonomgeving.


Ik wens de nieuwe baasjes dan ook heel veel geluk met hun nieuwe gezinslid!

foto's B nest