Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest E


Op 29 september 2017 zijn de pups van Pam en Barrie geboren.

Drie teefjes en drie reutjes. Voor de fotopagina klik op de                           

foto hiernaast.


Van week tot week .…

Week 1

Na een redelijk vlotte bevalling is Pam de trotse moeder geworden van 6 prachtige pups.  Deze keer een bevalling overdag. Dat is dan weer fijn voor het baasje!

Al snel heeft Pam haar draai weer gevonden is is ze een zorgzame moeder die haar pups goed en lief verzorgt. Na een dag of drie is de melkproductie goed op gang en zijn de pups tevreden en kan het groot groeien beginnen!

En de namen zijn: Enzo, Elco en Elvin voor de reutjes, en Enya, Elsa en Elfi voor de teefjes.


Week 2

Nou, dat groeien zit wel goed. Alle zes inmiddels verdubbeld in gewicht. Iedere ochtend vind ik ze weer veranderd. Nog heel even geduld en dan gaan de oogjes open. Daar kijken we naar uit. Net zoals de nieuwe baasjes uitkijken naar hun eerste bezoek aan ons. Wij houden ze regelmatig op de hoogte met foto’s zodat ze al een beetje kunnen meegenieten.

Aan het einde van deze week waren alle oogjes open!! Wat een mooi moment is dat toch altijd!


Week 3

Wat een lieve relaxte pups zijn het! Heel tevreden. Hun dag bestaat uit eten en slapen. Nu de oogjes open zijn gaan ze steeds meer om zich heen kijken. Hun wereld wordt steeds groter.

De eerste stapjes zijn gezet. Zo koddig en onhandig!

Ook zijn de meeste nieuwe baasjes op bezoek geweest en zijn de keuzes gemaakt.  Dat wordt aftellen tot het volgende bezoek.


Week 4

Alle pups zijn gereserveerd en voorzien van een nieuw baasje.  En hebben allemaal een mooie nieuwe roepnaam. Alleen Enzo blijft Enzo, verder worden het Storm, Vegas, Liz, Chico en Emmy.

Er wordt al een beetje gespeeld en al druk gelopen door de werpkist. Nog een paar dagen en dan hebben ze meer ruimte nodig. Langzaam aan eraan wennen dat de warmtelamp uit gaat want dat vinden ze nog wel erg lekker!


Week 5

Hoeraaa, we hebben een speeltuin. Leuk hoor daar buiten de werpkist!  Eén ding herkennen we wel en dat is dat krakende spul waar we in ons vorige huis al op begonnen te plassen. Het vrouwtje heeft ze nu in een grote schaal gedaan en is steeds heel blij als we ons plasje daarop doen. Dat zal dus wel goed zijn dus blijven we dat maar doen.

Ook krijgen we nu wat anders erbij, een soort keuzemenu. Op een bordje ... Maar het is een beetje vreemd en als mamma daarna komt, drinken we toch nog graag een lekker toetje bij haar. En weet je wat we nu ook kunnen .... keihard rennen zonder te vallen. Cool hè?!


Week 6

Wat een lieve pups!! Nieuwe baasje tellen af en ik moet even slikken als ik eraan denk dat de dag dat ze uitvliegen alweer dichtbij komt.

De chipper is donderdag geweest. De moppies hebben nu hun officiële naam en DNA is afgenomen.

Ze drinken steeds minder bij Pam en eten steeds beter. De puppyren is nu groter en ze hebben een echte speeltuin. Er wordt druk geravot, gevochten gespeeld en vooral nog veel geslapen. Genieten dus!

Week 7

Met z’n allen in de bench in de auto naar dierenarts Marike Stooker in Pijnacker. Even kijken of we gezond zijn (en dat zijn we) en een beetje bloed prikken om te kijken hoe het met de antistoffen zit.

En dat was helemaal oké!! Nog genoeg antistoffen van mamma dus geen vaccinatie nodig. En we hebben een Europees paspoort gekregen. Stoer he?


Week 8

Nog even hard groeien deze week en dan kunnen we naar de nieuwe baasjes. En we zijn er klaar voor!! We eten hartstikke goed vlees en drinken alleen nog een slokje toe bij mamma.

We gaan vaak even naar buiten om daar te rennen en spelen en met de andere honden kennis te maken. Dat vinden we heel leuk!

 

Ik wens alle nieuwe baasjes veel geluk met deze kanjers!!

foto's E nest