Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop


De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en grootgebracht.

Ze zullen regelmatig ontwormd worden en als ze 6 weken zijn bepaalt de dierenarts middels bloedonderzoek of de pups nog voldoende antistoffen hebben.  Hebben ze die niet dan worden ze meteen geënt en als ze voldoende beschermd zijn volgt de eerste enting op een later moment. Op deze wijze worden de pups niet onnodig blootgesteld aan een vaccin.

Voor meer informatie:Onze Lhasa’s worden voornamelijk gevoed met verse rauwe voeding volgens BARF (bones and raw food). Ook de pups zullen met vlees worden afgespeend. Onze visie is dat honden (welke fysiologisch nog 90-95 % gelijkenis met de wolf vertonen) voeding nodig hebben die het dichtst bij de natuur ligt. Uiteraard kunnen we u hierin ook adviseren. Wij hebben goede ervaringen met Orang4Pets, Naturis en Renske.

Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging (waar wij uiteraard ook lid van zijn). Wij zijn lid van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland omdat dit een onpartijdige club is die gezondheid verkiest boven showkwaliteiten.

Onze Lhasa’s worden getest op erfelijke oogafwijkingen en worden uitsluitend ingezet als deze tests negatief zijn.


Voor ons staat voorop dat de hond naast een goede  gezondheid een fijn karakter moet hebben.

 

Als de pups 8 weken zijn mogen ze het nest verlaten. Ze zijn dan, door de Raad van Beheer, voorzien van chip, stamboom, DNA profiel en paspoort.

Wij hebben dan ook een goede start gemaakt met de zindelijkheidstraining en socialisatie.


Tevens krijgt u van ons een leuk puppy-pakket mee met daarin o.a. een nestknuffel voor een vertrouwde nestgeur voor de pup.


Als u interesse heeft in een pup of nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.  En wilt u een keer langs komen om te kijken hoe de honden bij ons thuis leven, dan bent u van harte welkom, de koffie staat klaar!


Ook als de pup al bij u in huis heeft en er zijn nog vragen, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen.

Pam 3 weken oud